Pomogła: 3 razy Wiek: 36 Posty: 616 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: 2006-08-23, 14:46
Wspomniano o tym na innym forum i z ciekawości zajrzalam na stronę firmy Lakshmi,www.lakshmi.pl , a dokładniej do cennika. Oprócz kremów, toników itp o których można poczytać na stronie, Lakshmi oferuje też pastę do zebów, antyperspirant, mydla, coś do golenia i po goleniu,szampony, a także kosmetyki kolorowe ( i wiele innych rzeczy, nie wspoinając o ayurwedycznym oczyszczaczu do języka). Ceny niestety dla mnie są zaporowe.
Jeśli ktoś, mieszkający we Wrocławiu lub okolicach, zainteresowany jest pastą do zębów Ziaji, to znalazłam ją w hipermarkecie Auchan. Po 2,88 zł zdaje się.
_________________ O, jak pięknie tańczysz
W sukni ze skórek pomarańczy (Hurt)
Pomogła: 13 razy Wiek: 28 Posty: 3149 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-04-29, 14:39
W Oriflame pojawily sie pasty-"zwykla"i wybielajaca,obie z dodatkiem alg.sa z fluorem.Cena 7,90,za tyle samo jest szczoteczka,fajna,z tym czyms do jezyka i wreszcie jakas szczoteczka bez loga mega-testerow;)Wyprobowane,zadowolona jestem,czekam jeszcze na ta wybielajaca.Mam jeszcze kilka sztuk Ziai bez fluoru,od jakiegos czasu uzywalam tylko tego,noi jeszcze Argiletz ale juz pokonczyly mi sie.
A poza pastami/szczotkami znacie cos przyjaznego do zabkow?Typu nitki,plyn do plukania?cokolwiek
wczoraj w kraku dorwalam ziajke w drogeri w galeri krakowskiej . Nie wiem czy w Krk jest z nią problem . Ja przynajmniej musze sie zaopatrywac w pasty w wiekszych miastach
Pomogła: 3 razy Wiek: 36 Posty: 616 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: 2007-05-02, 09:13
Żeby kupić pastę Ziai, idę do apteki z miłą obsługą, i proszę o sprowadzenie z hurtowni. Jeśli tylko jest w hurtowni, na drugi dzień można już kupić. Myslę że w Warszawie też nie powinno być z tym problemu
wczoraj w kraku dorwalam ziajke w drogeri w galeri krakowskiej . Nie wiem czy w Krk jest z nią problem . Ja przynajmniej musze sie zaopatrywac w pasty w wiekszych miastach
poprosze o dokladny namiar, bo w krakowie jest rzeczywiscie z nia problem, dawniej zaopatrywalam sie w nia w malym sklepiku obok mojego bloku, ale teraz sie przeprowadzilam i ne bardzo mi sie chce jezdzic na drugi koniec miasta. w rossmanach i wiekszych sklepach z kosmetykami ne moge nigdzie ziaji dorwac, wiec ladnie prosze o podanie nazwy sklepu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum