|
Tasiemce |
| Autor |
Wiadomość |
Kahela
Pilny Veg

|
Wysłany: 2010-02-20, 22:43
|
|
|
| farmi napisał/a: | | Ale gdyby mi groziło, że mi ożyje nagle kurczak w ustach to też bym nie jadł:) | LOL
ale bycie wege nie broni go nijak jedynymi zabawnymi postaciami to tam ciotki tej wskrzeszonej panny były |
|
 |
farmi
Łamacz Klawiatur

|
Wysłany: 2010-02-21, 12:53
|
|
|
| Czy to zboczenie, jak w każdym serialu jestem w stanie odnaleźć wege watki? |
|
 |
sincerity
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2010-02-21, 16:39
|
|
|
Zboczenie, ale to zupełnie naturalne |
_________________ Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
 |
|
|
|
 |
sincerity
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2010-04-10, 14:29
|
|
|
ALF - powrót do przeszłości, ale bardzo lubię ten typ humoru, pierwsze dwa sezony są dobre, później można sobie podarować, choć i tak obejrzałam całość.
Kitchen Confidential - zasadniczo całkiem ujdzie, ładny, zgrabny i amerykański, ale dobrze że nie wyprodukowali więcej, aż tak oszałamiający nie jest; a w 6. odcinku (o ile dobrze pamiętam) bezlitośnie nabijają się z wegan
Pushing Daisies - słodkie i baśniowe (do przesady), ładni amerykańscy bohaterowie; przy tym serialu zaczęłam się zastanawiać czy we wszystkich jest pełno jedzenia, czy tylko ja takie wybieram; trochę irytująca jak dla mnie narracja, mam mieszane uczucia, a już zupełnie dziwi mnie, że to serial m.in. komediowy ma być, chyba że nie mój typ humoru.
The IT Crowd (uroczy pl tytuł Technicy magicy) - 2 informatyków + ich kierowniczka, ogarniająca tylko obsługę maili, duża korporacja, brytyjski humor, trochę naprawdę rewelacyjnych motywów, choć jak na potencjał tkwiący w nabijaniu się z informatyków to całościowo dość słabe. O dziwo - zdecydowanie najlepszy 3. sezon.
Strongly recommended:
Life Unexpected - bardzo dobra obyczajówka, bardzo ładni bohaterowie, bardzo dobra muzyka. Nastoletnia bohaterka po latach tułania się po różnych domach zastępczych odnajduje swoich młodych rodziców (którzy nie są razem) i zostaje im oddana pod łączoną opiekę. Ciekawe wydarzenia, w fajny sposób poruszone różne problemy relacji międzyludzkich. + Młoda nie je mięsa Najlepszy obyczajowy serial jaki oglądałam.
The Big Bang Theory (Teoria wielkiego podrywu) - sitcom wszechczasów, absolutnie fenomenalne wszystkie 3 sezony, może trzeba być trochę geekiem (bohaterowie to fizycy-naukowcy), dla mnie przezabawne i trzymające poziom, świetne kreacje bohaterów (w tym najświetniejsza postać serialowa ever - Sheldon Cooper). Gorąco polecam. Koniecznie bez dubbingu i z napisami |
 |
| Ostatnio zmieniony przez sincerity 2010-04-10, 14:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fiatlux
Wyższy Stan Ducha

Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Posty: 752
|
|
|
|
 |
sincerity
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2010-04-17, 17:00
|
|
|
Jericho - bardzo dobrze się zapowiadało na początku, pierwsze 10 odcinków super (pomijając temat;) Później słabiej, coraz bardziej strzelankowo, sentymentalnie i intrygancko. Nie do końca rozumiem zmasowany protest fanów, żeby wypuścić następną serię. Druga seria jest już typową amerykańską papką z patosem.
Ogólnie na plus, ale najlepiej dooglądać do połowy i zostawić |
 |
|
|
|
 |
va
Veg przez duże V

|
|
|
|
 |
kornel87
Pilny Veg

|
Wysłany: 2010-04-18, 01:06
|
|
|
| ostatnio połknąłem na raz wszystkie cztery serie brytyjskiego serialu "SKINS". Dwie pierwsze serie zdecydowanie najlepsze. |
|
|
|
 |
tęczowa
Wyższy Stan Ducha Funky Małpka

|
Wysłany: 2010-04-18, 09:49
|
|
|
ja uzależniłam się od pierwszej miłości
kiedyś to mi się toto nie podobało,ale od początku romansu marysi aż do teraz jestem wielką fanką |
_________________ "Skromnie przyjmować, spokojnie tracić." |
|
|
|
 |
va
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2010-04-26, 14:07
|
|
|
| zdeprawowałam się 5&6 sezonem Housa i 3 sezonami Californication ♥ |
|
|
|
 |
amanityna
Veg Dojrzały

|
Wysłany: 2010-04-26, 16:19
|
|
|
A ja nie mogę pojąć kto pisał scenariusz do Majki. |
|
 |
sincerity
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2010-04-26, 17:10
|
|
|
Mental: zagadki umysłu - przyjemny do obejrzenia, ja potrzebuję więcej fachowości w temacie, którym się interesuję, a tutaj tych informacji brak, także bez rewelacji. Mniej wymagającym co do wiedzy podobał się bardziej, znaczy się niezły jest |
 |
|
|
|
 |
sylwia
Veg Do Potęgi "ta zła"

Pomogła: 3 razy Wiek: 28 Posty: 3121 Skąd: Sz-n
|
Wysłany: 2010-05-10, 12:48
|
|
|
nie sądziłam, że jeszcze nastąpi dzień, w którym wciągnie mnie jakiś serial, ale...
Lie to me
kuzyn mi wrzucił 2 sezony. |
_________________ TESTUJĘ PRODUKTY ALPRO-SOYA
Alternatywa – cudna sprawa- można zaprzeczyć wszystkiemu; bierzesz zwykła, nudną rzecz, jak medycynę, naukę, czy edukację i tworzysz alternatywę, gdzie wszystko jest odwrotnie; normalna medycyna opiera się na badaniach, alternatywna na zgadywankach, przeczuciach i wewnętrznym głosie. To takie duchowe... |
|
|
|
 |
Myślozbrodnia
Pilny Veg

|
Wysłany: 2010-05-24, 13:06
|
|
|
| kornel87 napisał/a: | | ostatnio połknąłem na raz wszystkie cztery serie brytyjskiego serialu "SKINS". Dwie pierwsze serie zdecydowanie najlepsze. |
Kornel87 właśnie szukam potencjalnej ofiary, która mogłaby mi SKINS' ów nagrać, więc szykuj się:P |
_________________ Tej rewolucji nie zobaczysz na ulicach.
Ta rewolucja to znacznie więcej,
Bo to nie będzie przebiegało jak zazwyczaj,
My nie zmieniamy rządów, a ludzkie serce.
My potrzebujemy rewolucji,
Bo za mało ludzi jest w ludziach! |
|
|
|
 |
va
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2010-05-28, 00:20
|
|
|
| Przy ostatnim napadzie depresji kolokwiowej obejrzalam w poltora dnia Wyspe Harpera, początek super potem irytujące dość, dzięki psiej depresji sesyjnej jestem od wczoraj przy koncówce 2 sezonu Seksu w wielkim mieście. Tasiemce to zło. |
|
|
|
 |
|
|