|
Roznica wieku |
| Autor |
Wiadomość |
sincerity
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2010-02-12, 23:00
|
|
|
| szmeras napisał/a: | | wydaje mi się, że nie wtykanie nosa w cudze sprawy jest dla człowieka w jakimś stopniu nienaturalne. | nie dobijaj |
_________________ Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
 |
|
|
|
 |
nuna
Mały Veg zwierzakomaniaczka

|
Wysłany: 2010-03-12, 18:25
|
|
|
| Krowa napisał/a: | | ira.s napisał/a: | | dopiero facet po 30-40'sce nadaje się na odpowiedzialnego rodzica, kiedy praktycznie każdej 20stolatce jest ten stan ducha już przez naturę dany). |
o!
a mi nie jest!
i co Ty na to?
pewnie jestem tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę.
a co to właściwie znaczy: wyjątek potwierdzający regułę?
jak twierdzę że kocham kotki, a pewnego dnia wyłupuję jednemu oczka to to wyjątek, który potwierdza regułę? |
Oj prawda...
Jak juz to predzej ze czesto sie tak zdarza ale są wyjątki. Naszczeście ja tym wyjątkiem nie jestem ale takze nie jestem jescze naszcescie mama i nie zamierzam prędko być:) |
_________________ Im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta... |
|
|
|
 |
reptilia
Veg Niebanalny vege świeżak

|
Wysłany: 2010-03-13, 15:42
|
|
|
| nuna napisał/a: | | nie jestem jescze naszcescie mama i nie zamierzam prędko być:) | Słusznie! Z tego, co pamiętam, to jesteś jeszcze mocno nieletnia |
|
|
|
 |
nuna
Mały Veg zwierzakomaniaczka

|
Wysłany: 2010-03-16, 15:25
|
|
|
tak
I poki co zamierzam z tego kozystac, ze jeszcze mam cale zycie przed sobą... |
_________________ Im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta... |
|
|
|
 |
sylwia
Veg Do Potęgi "ta zła"

Pomogła: 3 razy Wiek: 28 Posty: 3122 Skąd: Sz-n
|
Wysłany: 2010-03-16, 16:41
|
|
|
| nuna napisał/a: | | I poki co zamierzam z tego kozystac, ze jeszcze mam cale zycie przed sobą... |
na szczęście posiadanie dziecka nie oznacza końca życia |
_________________ TESTUJĘ PRODUKTY ALPRO-SOYA
Alternatywa – cudna sprawa- można zaprzeczyć wszystkiemu; bierzesz zwykła, nudną rzecz, jak medycynę, naukę, czy edukację i tworzysz alternatywę, gdzie wszystko jest odwrotnie; normalna medycyna opiera się na badaniach, alternatywna na zgadywankach, przeczuciach i wewnętrznym głosie. To takie duchowe... |
|
|
|
 |
reptilia

|
Wysłany: 2010-03-18, 20:49
|
|
|
| sylwia napisał/a: | | nuna napisał/a: | | I poki co zamierzam z tego kozystac, ze jeszcze mam cale zycie przed sobą... |
na szczęście posiadanie dziecka nie oznacza końca życia | acz uwiązanie - owszem. |
|
|
|
 |
aśkaeddie
Łamacz Klawiatur Weganka

|
Wysłany: 2010-03-18, 20:58
|
|
|
| reptilia napisał/a: | | sylwia napisał/a: | | nuna napisał/a: | | I poki co zamierzam z tego kozystac, ze jeszcze mam cale zycie przed sobą... |
na szczęście posiadanie dziecka nie oznacza końca życia | acz uwiązanie - owszem. |
Ja tam nie zamierzam posiadać dziecka gdyż jak reptilia napisała to uwiązanie a poza tym nie dla każdego to jest "to" Ja cenię sobie niezależność pod każdym względem lol |
_________________ "When a man wants to murder a tiger, he calls it sport; when the tiger wants to murder him, he calls it ferocity."Shaw
"It is just like man's vanity and impertinence to call an animal dumb because it is dumb to his dull perceptions."Twain
 |
|
|
|
 |
sylwia
Veg Do Potęgi "ta zła"

Pomogła: 3 razy Wiek: 28 Posty: 3122 Skąd: Sz-n
|
Wysłany: 2010-03-18, 22:02
|
|
|
| reptilia napisał/a: | | acz uwiązanie - owszem. |
do końca życia? no błagam...
chyba, że masz na myśli więź - wtedy na pewno.
| aśkaeddie napisał/a: | Ja tam nie zamierzam posiadać dziecka gdyż jak reptilia napisała to uwiązanie a poza tym nie dla każdego to jest "to" Ja cenię sobie niezależność pod każdym względem lol |
nigdy nie mów nigdy |
_________________ TESTUJĘ PRODUKTY ALPRO-SOYA
Alternatywa – cudna sprawa- można zaprzeczyć wszystkiemu; bierzesz zwykła, nudną rzecz, jak medycynę, naukę, czy edukację i tworzysz alternatywę, gdzie wszystko jest odwrotnie; normalna medycyna opiera się na badaniach, alternatywna na zgadywankach, przeczuciach i wewnętrznym głosie. To takie duchowe... |
|
|
|
 |
reptilia

|
Wysłany: 2010-03-20, 10:27
|
|
|
| sylwia napisał/a: | reptilia napisał/a:
acz uwiązanie - owszem.
do końca życia? no błagam... | No nie! Ale, jakby nie patrzeć, jakieś +/- 2 dekady masz go na głowie.
Ja póki co podpisuję się pod postawą aśkaeddie i być może kiedyś przyjdzie do mnie instynkt. Niemniej na razie wolę mieć pesoka zamiast dzieciaka. |
|
|
|
 |
|
|