No wiadomo, od razu wiesz o co chodzi . Ja chce być największym lanserem na świecie, na tym forum już jestem teraz sie skupiam na działanaich gdzie indziej.
A żeby to jedno, ja mam 666 for internetowych. Ale tyera sie skupiam na promocji medialnej, nie dlugo zacznie sie wielka kampania w telewizji i radiu. Tzn zacznie sie po wakacjach.
Hmm, 666 for internetowych to jeszcze może być... taka sympatyczna liczba... byle tylko nie 667 Promocja medialna To ja proszę o autografa..., albo najlepiej od razu 10.... będe sprzedawać na Allegro
nieprawda, ja mam twoj podpis!. pozatym ja mam plan bycia przerazajaco bogatym, to jest masterplan bez slabych punktow wiec miej sie na bacznosci:
zbuduje super oszukujaco-powracający pieniazek na sznurku ktorym oszukam wszystkie atomaty z napojami, batonami, biletami, gazetami NISZCZĄC TYM WSZYSTKIE MULTIKORPORACJE! potem zaloze swoja GIGA SINGLEKORPORACJE kupie caly swiat i sprzedam go na allegro drozej! strach sie bac, HELL YEAH!
a co do six six six to niepoprawnie sie pochwale ze wlasnie zaliczylem swoj dyplom na 6,6,6
no ale w sumie te 30 dni to nie tak dlugo .. krotko jestem na forum wiec nie wiem czy te bany spelniaja swoje zadanie..czy raczej po powrocie na forum dana osoba robi nadal to samo ?
jesli oczywiscie byly juz takie sytuacje powracajacych osob ...
no ale w sumie te 30 dni to nie tak dlugo .. krotko jestem na forum wiec nie wiem czy te bany spelniaja swoje zadanie..czy raczej po powrocie na forum dana osoba robi nadal to samo ?
jesli oczywiscie byly juz takie sytuacje powracajacych osob ...
no coz, kazdy powinien dostac druga szanse...
Hmm... nie pamietam, ile weganboj dostal banow, ale juz go nie ma dluuuuuugo tutaj.
A maris pamietam wrocil jakos na krotko, ale nie pamietam, czy to byl wtedy ban, czy ostrzezenie.
Na szczescie nie bylo potrzeby zastanawiania sie nad tworzeniem permanentnego bana
Wysłany: 2007-05-10, 17:37
Vegan For Life napisał/a:
post o ktorym tutaj mowa sie nie laduje ,przynajmniej mi,wiec sie nie dowiem o co chodzilo..
bo forum zostało przeniesione na inny serwer, a link ma odwołanie do starego
ale gdzieś tam w otchłaniach i odmętach forumowych postów pewnie ten tekst się ukrywa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum