Ja ostatnio namiętnie gram w latające chomiki - gra jest głupiutka ale zabawna i wciągnęłam się, chyba przede wszystkim ze względu na bezsens tej gry Pewnie wiecie o co chodzi, a jak nie to tu jest link:
Wysłany: 2008-08-26, 23:12
Margot napisał/a:
Ja ostatnio namiętnie gram w latające chomiki - gra jest głupiutka ale zabawna i wciągnęłam się, chyba przede wszystkim ze względu na bezsens tej gry Pewnie wiecie o co chodzi, a jak nie to tu jest link:
ja w simsach robiłam tak, żeby przyszła baba i im dzieciaka zabrała drabinkę tez wyjmowałam, a co!
Kiedyś byłam uzależniona od the rollercoaster tycoon boska gierka, bym sobie jeszcze pograła, tylko te ciągłe sprzątanie rzygów =-/ najpierw się nażreć sie hamburgerów i iśc na kolejke górską?! jak mnie wkurzali to uszkadzałam kolejkę i wagonik wysadzało jeszcze the sims city 2000, oj się grało po nocy, do rana i jakaś gra, taka o komunikacji miejskiej, bardzo fajna!ale nie pamietam nazwy : ( a jak miałam jakieś 10 lat to grałam w blood grał ktoś?! jak tera sobie przypomne jaka tam była grafika to ...
_________________ - Tatooo. a gdzie sa ludzie? - pyta mały yeti
- Ludzie się skończyły - jedz dżem.
Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w dupie a państwu będzie miło
tak tak tak!! to jest to Jakubie.
Tak oglądam tren filmik od Zencognito, i chyba sobie sciągne rollera, bo o ile pamietam to starsze wersje są za free w necie.
_________________ - Tatooo. a gdzie sa ludzie? - pyta mały yeti
- Ludzie się skończyły - jedz dżem.
Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w dupie a państwu będzie miło
Jak na kurniku to mahjong (swego czasu byłam naprawdę świetna) i kulki
edit: aaa, swego czasu to wymiatacz w kalamburach:) ale zbyt często się hasła powtarzają i baaardzo wiele osób nie potrafi się w to bawić, także porzucone.
_________________ Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
ja swojego czasu czesto w diablo2 pogrywalem. w gta tez nawet sporo. teraz niestety nie mam juz na to czasu a jak bylem maly to na atari i sega megadrive ostro szalalem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum