|
Dzien Dobry TVN- wywiad z Muchą |
| Autor |
Wiadomość |
JAgniecha
Veg Do Potęgi Go Vegan!

Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Posty: 2413 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 2008-12-14, 01:24 Dzien Dobry TVN- wywiad z Muchą
|
|
|
Natknelam sie na takie cus...
http://dziendobrytvn.plej...osci_detal.html
coz to za tępe stworzenie! i Ci rozcwierkani prowadzacy!
ehh kurrrr..., wlasciwie to chyba nie polecam innym ogladania... |
_________________ Time not important.
Only life important. |
| Ostatnio zmieniony przez JAgniecha 2008-12-14, 11:55, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Rob
Wyższy Stan Ducha

|
Wysłany: 2008-12-14, 02:21
|
|
|
Twój link nie działa.
| JAgniecha napisał/a: | | wlasciwie to chyba nie polecam innym ogladania... |
A ja mimo wszystko obejrzałem . Tu jest link http://dziendobrytvn.plej...osci_detal.html
Ręce mi opadły... i szczęka . Myślę, że jeszcze będzie się wstydzić tego co mówiła . |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
vanityy
Veg przez duże V

Pomogła: 1 raz Posty: 1048 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2008-12-14, 11:08
|
|
|
ta obok jest nie lepsza, kiedys slyszalam z jej ust takie zdanie: jestem wegetarianką, od czasu do czasu jem kaczke.
Ta mucha czy komar czy jak jej tam no to już kompletne 0 |
_________________ - Tatooo. a gdzie sa ludzie? - pyta mały yeti
- Ludzie się skończyły - jedz dżem.
Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w dupie a państwu będzie miło
 |
|
|
|
 |
Alispo
Veg Do Potęgi vegan vet :)

Pomogła: 13 razy Wiek: 28 Posty: 3148 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2008-12-14, 11:51
|
|
|
panienka lubi zwracac na siebie uwage..jest w planach/albo juz poszedl material Vivy! o futrach i miala byc konfrontacja z Muchą=ukazanie jej w złym swietle |
|
 |
JAgniecha
Veg Do Potęgi Go Vegan!

Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Posty: 2413 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 2008-12-14, 11:58
|
|
|
| dzieki Rob, juz zmienilam:) |
_________________ Time not important.
Only life important. |
|
|
|
 |
Evergreen
Ostoja Wiedzy

|
Wysłany: 2008-12-14, 12:04
|
|
|
| biedna, mała, głupia mucha... |
_________________ Zamiast szynki jedz jarzynki! |
|
|
|
 |
piotrek
Ostoja Wiedzy going RAW

|
Wysłany: 2008-12-14, 12:06
|
|
|
"te zwierzeta nie moga byc nieszczesliwe, gdyby nie byly szczesliwe to nie bylo by takiego pieknego futra" tego komentowac nie trzeba
a co do tej drugiej pani wegetarianki, to nie idzie sie do telewizji bronic praw zwierzat w skorzanych butach. wyszla na hipokryte i tyle. no i jeszcze teksty w stylu: "zwierzeta beda zabijane a skora to tylko produkt uboczny" |
_________________ "Nikt nie jest tak bardzo zniewolony jak ktoś,
kto czuje się wolnym, podczas gdy w rzeczywistości nim nie jest."
 |
|
|
|
 |
Falberg
Veg Niebanalny Muchomorek Okultysta

|
Wysłany: 2008-12-14, 12:48
|
|
|
| Cytat: | | "zwierzeta beda zabijane a skora to tylko produkt uboczny" |
Tekst jest, naturalnie, bzdurny, jednak w świadomości ogromnej rzeszy ludzi w ten sposób właśnie to wygląda. U tej pani dowodzić to może braku rozsądku, ale niekoniecznie jeszcze hipokryzji.
I mam też niejasne wrażenie, że vanityy myli Piekarską z kimś innym. Kojarzę ją bowiem m.in. z walki o zakaz stłuszczania wątrob... Szybki googiel też nie daje wyników podważających faktyczność jej wegetarianizmu. |
_________________ Im mniej cię co dzień, miodzie -
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni
- Dziękuję ci. |
|
|
|
 |
Alispo
Veg Do Potęgi vegan vet :)

Pomogła: 13 razy Wiek: 28 Posty: 3148 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2008-12-14, 13:01
|
|
|
vanityy ma racje,ja tez pamietam ten tekst,ze raz na jakis czas nie moze sie oprzec kaczce..taki"wyjątek".. |
|
 |
onw
Łamacz Klawiatur

|
Wysłany: 2008-12-14, 13:04
|
|
|
| mucha jest beznadziejna ale cóż... "debil nie wie że jest debil" : ) |
|
|
|
 |
Jakub
Guru Veg takCZYtak,CALLmeJAK

|
Wysłany: 2008-12-14, 14:24
|
|
|
Odwalcie się od much, co?
A jeśli już, to piszcie wielką literą, cobym się nie mylił.
Kilka tekstów:
"Jestem takim idealnym prezentem pod choinkę" - buhahaha
"Te zwierzęta nie mogą być nieszcześliwe, bo gdyby były nieszczęśliwe nie byłoby takiego ładnego futra" - noooo, oczywiście, nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe
BTW, Piekarska nawet próbowała nawet z sensem miówć, choć nie bardzo jej się to udało.
A program wybitnie głupi, jak to zresztą w większości TV śniadaniowych jest. |
_________________ "Umysł jest swoją własną siedzibą
i w sobie samym może zamienić
niebo w piekło i piekło w niebo."
John Milton |
|
|
|
 |
sincerity
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2008-12-14, 18:17
|
|
|
Ania Mucha ma tak silne pragnienie zrobienia szumu wokół siebie, że nie spotkałam się z "niegłupią" jej wypowiedzią. Gdzieś czytałam dawno temu, jak zapytano ją o jakieś serialowe pocałunki, na co Mucha zadzwoniła do jakiegoś Mroczka i zapytała czy całowali się z języczkiem. Absolutely fascinating Szum może i jest, ale zero klasy i zero szacunku, raczej politowanie, przynajmniej z mojej strony. |
_________________ Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
 |
|
|
|
 |
Kruk
Veg nad Vegami

|
Wysłany: 2008-12-14, 18:19
|
|
|
Tego się oglądać nie da!!! Miałem napisać po komentarzach tu podanych, że różni są ludzie i przekonania - tego się nie zmieni! Ale ona brzmi jak za przeproszeniem "słodka idiotka" sorry oglądam dalej stwierdzam że tępa idiotka (Mucha)! Żenujące!!!
Co do babki w butach skórzanych leci fala krytyki, tak czy siak każdy stara się jak może to, że jest wegetarianką a coś jej się tam zdarzy albo ma skórzane buty jak dla mnie jest nie istotne gdyż tak czy siak stara się, może kiedyś zmieni zdanie i do tych rzeczy ale teraz dobrze ze robi tyle ile może - szacunek! Tyle...
Najlepiej jest krytykować wszystkich dookoła - tak jak kłótnia 2 wegan czy miód jest wegański czy nie - że zabija się dużo pszczół przy produkcji miodu itp. idąc tym śladem można zacząć czepiać się ze podczas żniw nie tylko giną owady ale i drobne gryzonie, ssaki czy co się napatoczy po drodze traktora czy kombajnu itp. Czy ginie podczas oprysków pola.
Kiedyś był program o kolesiu co zaczął jeść ziemię z wodą w sensie miał akwarium ziemi w domu sypał sobie szklaneczkę do miksera dodawał wody i trawy, miksował i to był jego drink odżywczy jakim się odżywia na co dzień - zaznaczył ze dodał trawę gdyż w ziemi tez są żyjątka wiec jeśli już zabija je te co są w ziemi to trawę tez jeszcze może poświęcić - pewnie można zostać fanatykami bo taka krytyka do tego dąży.
Lepiej samemu coś zrobić popatrzeć na siebie może znaleźć dojścia i samemu wystąpić w takim programie a nie narzekać na babkę która ma buty skórzane - jest lepsza od zwykłego mięsojada i to się liczy mam wrażenie ze w niektórych kręgach cały czas trwa konflikt wegetarianie psioczą na miesojadów, weganie na wegetarian, witarianie na wegan itp. a do wszystkiego trzeba dojrzeć od razu nic nie przychodzi - a fanatykiem bardzo łatwo zostać.
Pozdrawiam
Ps. Popieram nie warto oglądać nerwy tylko sobie popsuć można tą głupią gadką Muchy! |
_________________ http://www.alterkino.org/ |
|
|
|
 |
piotrek
Ostoja Wiedzy going RAW

|
Wysłany: 2008-12-14, 19:35
|
|
|
| blackruk napisał/a: | | Co do babki w butach skórzanych leci fala krytyki, tak czy siak każdy stara się jak może | ja to doskonale rozumiem. sam mam niestety skorzane buty. nie chodzi tu o buty, tylko o to, ze w dyskusji to nie pomaga, tym bardziej jak sie idzie wystepowac w tv przed milionami widzow w celu ich przekonania. jak by nie miala skorzanych butow to mucha by nie miala sie do czego przyczepic.
rozumiem, ze nie kazdy jest doskonaly i stara sie jak moze ale... mucha przekonuje do futer, wiec ubrala sie w futro. tak samo powinna zrobic pani wege i ubrac sie w nieskorzane buty. troche olala sprawe i to mnie denerwuje. |
|
|
|
 |
hannah_9
Ostoja Wiedzy Zabłąkana owca

Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Posty: 524 Skąd: Londyn
|
Wysłany: 2008-12-14, 23:29
|
|
|
obejrzalam wczoraj przed snem niemalze i myslalam ze mnie roztrzesie...totalna ignorancja, mucha przechodzi sama siebie...ten zenujacy seksapil, tekty o normach unijnych,,,,szkoda slow i nerwow....
Na demach anty-futrzarskich czesto pojawiaja sie w londku plakaty z J.Lopez, gdze na szyi ma powieszone.....a zreszta tu mozna zobaczyc:
http://www.caft.org.uk/posters.html
moze byc cos takiego z mucha zrobic, skoro Viva juz przygotowuje tego typu materialy?
No nic...taka mala sugestia.
Pozdrawiam i nie pozwolcie zepsuc sobie nerwow imbecylami! |
_________________ It's not all about you...but it's where it all starts. |
|
|
|
 |
|
|