|
ilu nas jest w Częstochowie? |
| Autor |
Wiadomość |
verde84
Mały Veg

|
Wysłany: 2009-03-28, 14:54 ilu nas jest w Częstochowie?
|
|
|
| czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi ilu jest wegetarian, wegan w naszym mieście? |
|
|
|
 |
taffit
VegAdmin Monster

|
Wysłany: 2009-04-01, 17:50
|
|
|
za mało |
|
 |
CJWarlock
Łamacz Klawiatur Ravedome.org

|
Wysłany: 2009-04-02, 20:26
|
|
|
| 300. |
|
|
|
 |
verde84
Mały Veg

|
Wysłany: 2009-04-03, 16:26
|
|
|
| jesteś pewny? skąd masz takie dane? |
|
|
|
 |
CJWarlock

|
Wysłany: 2009-04-04, 13:50
|
|
|
| verde84 napisał/a: | | jesteś pewny? |
Tej liczby - nie.
| Cytat: | | skąd masz takie dane? |
Szacunkowe, z życia, spotkań, rozmów, wiedzy o wegetarianizmie osób nie znanych mi osobiście. |
|
|
|
 |
anness
Mały Veg

|
Wysłany: 2009-06-22, 14:55
|
|
|
| myśle że mniej nas jest niestety |
|
|
|
 |
VeMalarka
Mały Veg

|
Wysłany: 2009-08-10, 20:00
|
|
|
| Podejrzewam, że mało, za mało ...:) pozdrawiam |
|
|
|
 |
CJWarlock

|
Wysłany: 2009-12-15, 01:56
|
|
|
| Jakis festyn wege wielki by sie przydal i mniejsze regularnie, oraz ogórnie załatwiona zalecona szkołom edukacja o diecie wege w szkołach, to by sie od razu wiecej wegusiów znalazło. A to tylko 2 pomysły. No dobra, 3 pomysły. |
|
|
|
 |
Ankara
świerzak Wilczyca

|
Wysłany: 2010-01-29, 15:34
|
|
|
Witajcie!
wegetarianka od 11 lat. Nie wiedziałam o ty forum i pewnie wiele osób też nie wie. Może spróbować podawać jego adres na wszelkich ulotkach demonstracyjnych czy koncertowych? Moglibyśmy też umieszczać np. banner z odnośnikiem na swoich majspejsach itp. Jestem pewna, że wielu ludzi, zwłaszcza młodych, szuka kontaktu z innymi wegetarianami z własnego miasta.
Pozdrawiam częstochowskich liściojadów;) |
_________________ "Stosunek wilka do człowieka jest taki, jakie jest odniesienie tego człowieka do innych ludzi, zwierząt i całego otaczającego go świata." (M. Siemianycz) |
|
|
|
 |
taffit
VegAdmin Monster

|
Wysłany: 2010-01-29, 16:33
|
|
|
| Ankara napisał/a: | | Może spróbować podawać jego adres na wszelkich ulotkach demonstracyjnych czy koncertowych? Moglibyśmy też umieszczać np. banner z odnośnikiem na swoich majspejsach itp. |
Każda promocja Vega jako narzędzia dla kontaktów wegetariańskich jest mile widziana.
Myślę, że w końcu przyda się też w Częstochowie jakieś wege spotkanie. Niekoniecznie związane z aktywizmem. |
|
 |
CJWarlock

|
Wysłany: 2010-02-14, 16:19
|
|
|
| taffit napisał/a: | | Ankara napisał/a: | | Może spróbować podawać jego adres na wszelkich ulotkach demonstracyjnych czy koncertowych? Moglibyśmy też umieszczać np. banner z odnośnikiem na swoich majspejsach itp. |
Każda promocja Vega jako narzędzia dla kontaktów wegetariańskich jest mile widziana.
Myślę, że w końcu przyda się też w Częstochowie jakieś wege spotkanie. Niekoniecznie związane z aktywizmem. |
Niestety wątpię w satysfakcjonującą frekwencję takiego spotkania, nawet gdyby było czysto konsumpcyjne. A to ze względu na atomizację i konsumeryzm społeczeństwa, wynikające ze, świadomego bądź nie, przyjęcia samozadowolenia na pierwszym lub jednym z pierwszych miejsc w systemie wartości. Nie będę jednak siał defetyzmu, zatem jeśli komuś się uda zrobić coś na poziomie i z głową to chętnie zobaczę, a jak ten ktoś zechce to myślę, że byłbym nawet w stanie pomóc. |
_________________ Am I hurting someone? I'm just using my rights.
I'm shooting verbal bullets - bang-bang when I fight.
I dare to shout loudly and I apologize.
Those words are for the ignorrant who need some advice.
No to violence. |
|
|
|
 |
|
|