|
NOWOŚĆ na surawce |
| Autor |
Wiadomość |
xsurawkax
Veg Dojrzały

|
Wysłany: 2009-08-17, 19:36 NOWOŚĆ na surawce
|
|
|
"udało" mi się zrobić coś w stylu strony dla samotnych witarian. Zajrzyjcie na surawke i zaopiniujcie. ja wiem ze jest brzydka i mało funkcjonalna ale mówiąc szczerze naprawde ładniej nie potrafie.
Czekam na komentarze i mam nadzieje że w ten sposób uda się znaleźć szczeście kilku osobom |
|
|
|
 |
Elizeusz
Łamacz Klawiatur Elizeusz

|
Wysłany: 2009-08-17, 19:58
|
|
|
Swietny pomysl i niezle to wyglada wlasnie stra, sie utowrzyc profil i dodac jakies zdjecie jeje !
[ Dodano: 2009-08-17, 20:12 ]
A da sie ustawic zdjecie profilowe jezeli tak to jak. I czy kazde zdjecie nalezy podpisac zeby je dodac na portal ogulnie jeszcze raz uwazam ze niezle to wykombinowales cos jak facebook niezle niezle !!! |
|
|
|
 |
xsurawkax
Veg Dojrzały

|
Wysłany: 2009-08-18, 13:41
|
|
|
| Nie wiem jak ale chyba sie da jeszcze zadnego nie dodawałem. Narazie to taki test powiedzcie czy sie podoba. Czekam na wiecej opinii. |
|
|
|
 |
Kreestal
Łamacz Klawiatur

Pomogła: 2 razy Posty: 330
|
Wysłany: 2009-08-18, 14:31
|
|
|
Pomysł super Ale, gdy chcę dodać zdjęcie, wyskakuje mi informacja o błędzie :/ |
|
|
|
 |
Elizeusz
Łamacz Klawiatur Elizeusz

|
Wysłany: 2009-08-18, 14:37
|
|
|
Ciekawe bo ja nie mialem zadnego problemu ciekawe czym to moze byc spowodowane... ale zostawmy te sprawy techniczne autorowi |
|
|
|
 |
xsurawkax
Veg Dojrzały

|
Wysłany: 2009-08-18, 14:57
|
|
|
| Ja miałem problem ze skopiowaniem skórki tej zielonej ale sie udało. Zdjęcia wlazły bez problemu i nie wiem kto jest tego autorem ja to tylko znalazłem w necie. Czekam na dalsze opinie. MOże spróbuj później z tymi zdjęciami albo co. Ja wybrałem szybkie dodawanie i poszło |
|
|
|
 |
purqu
Veg Dojrzały

|
Wysłany: 2009-08-25, 00:04
|
|
|
Hey
Super, lepsze niż Nasza Klasa każde następne zdjęcie w profilu jest lepsze jeśli patrzeć od strony długowieczności witariańskich dusz.
Teraz nie mam wyjścia, muszę dołączyć do najlepszych witariańskich serc.
Pozdrawiam
Rower nie truje
http://www.greenway-mtbteam.pl/ |
| Ostatnio zmieniony przez purqu 2009-08-25, 00:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|