|
ręczna wyciskarka do owoców/warzyw |
| Autor |
Wiadomość |
aivon
Mały Veg

|
Wysłany: 2009-10-04, 18:53
|
|
|
Niestety ja mam same złe doświadczenia z sokowirówką, pełno sprzątania , sok od razu trzeba pić , a poza tym sok tylko można uzyskać z dużych owoców , więcej się zmarnuje niż uzyskam soku
Moja koleżanka z pracy kupiła sobie wyciskarkę i jest bardzo zadowolona, pije sok normalnie z jakichś roślin , i różnych owoców , a nie jak ja z samych jabłek i marchwi ileż można.
http://www.vitajuice.pl/wyciskarka.html link do tej wyciskarki, którą ona ma. Tam w którejś zakładce jest tez jakaś ręczna, ja się waham którą wybrać. |
|
|
|
 |
hannah_9
Ostoja Wiedzy Zabłąkana owca

Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Posty: 440 Skąd: Londyn
|
Wysłany: 2009-11-16, 15:51
|
|
|
Chcialabym ponowic pytanie, bo jestem o krok od zakupu TEJ oto wyciskary i generalnie naczytalam sie sporo pozytywnych recenzji. Jednak gdyby ktos z Was mial i chcialby sie podzielic spostrzezeniami to bylabym bardzo wdzieczna!
Z STAR.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 8 raz(y) 23,63 KB |
|
_________________ It's not all about you...but it's where it all starts. |
|
|
|
 |
Poli
Veg Niebanalny

|
Wysłany: 2009-11-16, 22:02
|
|
|
| hannah_9 napisał/a: | | Chcialabym ponowic pytanie, bo jestem o krok od zakupu TEJ oto wyciskary i generalnie naczytalam sie sporo pozytywnych recenzji. Jednak gdyby ktos z Was mial i chcialby sie podzielic spostrzezeniami to bylabym bardzo wdzieczna! |
Nie mam tej wyciskarki, ale widzialam jak dziala, bylo wycisane przy mnie i napilam sie soku z trawy pszenicznej.
Powiem jedno, w zyciu nie spróbuje ponownie zasmakowac tego soczku podziekuje .
Natomiast co do samej wyciskarki, trzeba miec niesla sile i krzepe, aby sprawnie wycisnac sok z tej trawy, jak dla mnie ta wyciskarka za "bardzo plastikowa" i niestabilna . |
|
|
|
 |
hannah_9
Ostoja Wiedzy Zabłąkana owca

Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Posty: 440 Skąd: Londyn
|
Wysłany: 2009-11-20, 14:52
|
|
|
| Poli napisał/a: | | Natomiast co do samej wyciskarki, trzeba miec niesla sile i krzepe, aby sprawnie wycisnac sok z tej trawy, jak dla mnie ta wyciskarka za "bardzo plastikowa" i niestabilna . |
buuuu...
A juz bylam napalona i prawie kupilam. Czytalam ze za jej pomoca mozna wyciskac nie tylko trawe i zielone liscie, ale tez owoce, no i mozna zamoczone orzechy przecisnac na maselko, co bylo by rewelacyjne!
A moze jakies chucherko wyciskalo ta trawe przy Tobie? Moze ja dam rade...
Nie jest zbyt tania, dlatego musze byc w 100% pewna...w takim razie pozastanawiam sie jeszcze i jakby ktos cos jeszcze wiedzial to bede wdzieczna za info! |
_________________ It's not all about you...but it's where it all starts. |
|
|
|
 |
Poli
Veg Niebanalny

|
Wysłany: 2009-11-20, 21:52
|
|
|
Hannah, nie sugeruje sie tylko moja opinia , mnie akurat nie podszedl jakos ten model, ale moze Tobie podpasuje . Co do wyciskania, to wyciskal chlopak , wiec chucherkiem nie byl .Troszke nie wyobrazam sobie jak przez to mozna wycisnac orzechy , poniewaz z ta trawa bylo ciezko. |
|
|
|
 |
slomiarz
świerzak
|
Wysłany: 2009-12-04, 17:32
|
|
|
stahoo,
Cześć!
Mam pytano:
Gdzie konkretnie w Cieszynie kupiłeś ręczną wyciskarkę do soków porkerta 2a?
Prosze podaj adres i nazwe sklepu jak pamiętasz
Najlepiej odpowiedz mailem slomiarz@gazeta.pl
Będę bardzo, bardzo wdzięczny za informacje!
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Jędruś
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2009-12-22, 23:13
|
|
|
Nowa wieloczynnościowa maszynka do mielenia i wyciskania: mielenie kawy, przypraw korzennych, wyciskanie soku z zieleniny, owoców, oraz mielenie kiełków.
Chyba to jest nowość firmy Porkert.
http://tiny.pl/hxzqt
Pozdr.
Jędruś wegano-witarianin + B12
Zwolennik soku marchewkowego własnej roboty
NO |
|
|
|
 |
|
|