Wysłany: 2007-04-05, 13:06
E tam. mi sie nie chce juz samemu robic, wole kupic. Pozniej posypac jeszcze zlotym serem i raj w gebie
_________________ Jaki miły i mądry facet
naprawdę mądry
nie z tych przemądrzałych
obieżyświat
co to z niejednego pieca chleb jadł
wyrozumiały i uprzejmy
cała anatomia jego twarzy
zdradzała lekki wysiłek
ust:
by mądrzej i grzeczniej do mnie mówić
oczu:
by uważniej i uprzejmiej mnie słuchać
taaaak...
naprawdę nie mogłem nie napluć mu w mordę.
Nie wiem jak w Polsce- bo wczesniej b.rzadko kupowalam gotowe frytki ale w Irlandii frytki b.czesto smazone sa na tluszczach zwierzecych. Az mi sie odechcialo pytac naprawde.
Tez bym chciala zeby smalec byl juz przezytkiem ale niestety- tu wciaz sie go duzo uzywa bo jest najtanszy- a ziemniaczane takeaweye sa tak popularne.
Plus to ze czesto wystko smazy sie w jednym 'pojemniku' mieso i niemeiso :/
lubie frytki, choc raczej rzadko jadam:] w domu nie robie, bo jestem len;)
w ogole nie wiem czy spotkaliscie sie z czyms takim jak FRYTburger? jak dla mnie to potrawa zupelnie niezrozumiala... jak mozna jesc bulke ze smazonym ziemniakiem?
_________________ "Łakniesz krwi? - bądź pchłą."
S.J. Lec
Nie akurat frytek mu nie robie Frytki to chyba jedyna potrawa ktorej nie lubie robic , taaaka nudna no i pozatym musialabym obierac takie ilosci ziemniakow ze chyab bym wymiekla
Nie akurat frytek mu nie robie Frytki to chyba jedyna potrawa ktorej nie lubie robic , taaaka nudna no i pozatym musialabym obierac takie ilosci ziemniakow ze chyab bym wymiekla
no obieranie to rzeczywiście problem :P
_________________ Piłka nożna bez idiotów - wykopmy rasizm ze stadionów
Właśnie się zastanawiam, dlaczego WSZĘDZIE dodaje się ten pieprzony smalec, przecież on nie pasuje do tych wszystkich słodkości, to jakaś tragedia. [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum