Wysłany: 2007-05-11, 14:47 Co wzbudza w was największe konwulsje?
Ja mam paniczny lęk przed kurczakami (kurofobie) Gdyby mnie zmuszano do spożycia mięsa, to prędzej bym zjadła wontrubkę niz skrzydełko.
Najbardziej ze wszystkiego kurzego boję się pasztetu, ale diabelny wstręt wywołuje u mnie takze rosół. Jak czuje ten specyficzny zapach to mało przytomności nie tace (zatykam nos bo innaczej dostaje konwulsji)
Nienawidze takze jajek, byly one pierwszym produktem, ktory wykluczylam ze swojej diety
Najsmieszniejsze jest to, ze (i moglabym sie o to założyć) ponad 50% normalnych Polaków (niewegetarian) ktorych byś sie zapytał o ulubiony przepis na obiad, powiedzialoby pewnie ze byłby to zestaw kurczak, tudziez schabowy (z piersi z kurczaka!), kapusta + ziemniaki;]
dalam rosoł- ale tak naprawde wszystkie potrawy wzbudzaja we mnie wstret, zwlaszcza jak pomysle ze to co zwiemy miesem kiedys zylo. Nie bylabym wstanie sama zabic zwierzaka, a co dopiero go zjesc. FUj.
Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Posty: 741 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-11, 19:35
Mnie na tej liście najbardziej zasmuciła cielęcina. Martwe dziecko...
W sumie chyba nie mam najbardziej. Trup to trup. Flaki to flaki. Tak czy owak rozgrzebane i rozebrane na kawałki ciało. A która jego część, albo czyje ciało to chyba mi wszystko jedno.
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Posty: 1422 Skąd: Jasło/Gorlice
Wysłany: 2007-05-11, 20:17
Mnie generalnie odrzuca na samą myśl o mięsie. Fuj. Teraz gdybym musiała spróbować miesnej potrawy, czułabym się tak to tak, jakbym miała ugryźć własną rękę....
_________________ Piłka nożna bez idiotów - wykopmy rasizm ze stadionów
Czarna Niewdowa [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-12, 07:12
największe konwulsje wzbudza we mnie fakt, iz gotowane, smazone, duszone, gotowane flaki, rosol, inne mieso, wzbudza euforie u miesozercy i węsząc, łaknie, podczas gdy ja, reaguję na zapach tychże okołowymiotnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum