|
Veg - Wegetarianizm / Weganizm
Forum dla Weg(etari)an
|
Zielona Jadłodajnia - w ZIELONEJ GÓRZE |
Autor |
Wiadomość |
werty
Łamacz Klawiatur

|
Wysłany: 2015-03-25, 15:07
|
|
|
Cytat: | Przed Wegarnikiem przestrzegałabym, ze względu na poglądy i sympatie jego
właściciela Dlatego w tym przybytku byłem tylko raz, zaraz po otwarciu, gdy jeszcze |
Cytat: | poglądy właściciela nie były publicznie znane. Wege Mena zawsze wita mnie z otwartymi ramionami, a i falafel u Turka lepszy niż nabijanie kabzy takiemu indywiduum. |
Nie interesuje mnie co tam pisze czy kogoś popira popycha czy cuś innego
Wreszcie jezd wege rest i chodzimy sobie tam z luba i synami też zresztą weganie.Ten twój Turek to oprawia mięcho i sam by ubił kurę czy innego zwierza gdyby za niego nie robili przygłupawi niewolnicy albo gdibi po kosztach kupował żywe stworki
Nie lejta benzyny do baków nie kupujcie w sklepach nie chodzta do urzędów bo tam tez popira któś kogoś nie srajta do kible bo producent cuś tam sruś tam
ech dobre chociaż i to ze adminka zachowała zdrowy rozsądek szacun
Madame
[ Dodano: 2015-03-25, 15:11 ]
Hate napisał/a: | Surri napisał/a: | Podzielam ten pogląd. |
A ja nie. Narodowcy są niebezpieczni. Kup burgera w wegarniku, zapłacisz za koktajl mołotowa, który poleci w Przychodnię na "marszu niepodległości"
[ Dodano: 2015-03-22, 21:05 ]
Dzięki aniolasty. |
zapłaciśz za wege zakupy w sklepie dorzucita się na nowe zamówenia mięcha
ech |
|
|
|
 |
aniolasty
Łamacz Klawiatur

|
Wysłany: 2015-03-26, 20:40
|
|
|
Paweł wrócił na forum? |
_________________ I don't do drugs. I am drugs. |
|
|
|
 |
krzysztof
Veg Do Potęgi

|
Wysłany: 2017-11-12, 11:51
|
|
|
Dla odwiedzających Z.G. dodam, że Wegarnik - Vegan Bar & Cafe zmienił adres i jest umiejscowiony przy ulicy Reja 15/1.
to jeszcze str. na fb
https://www.facebook.com/wegarnik.bar/
pzdr. |
Ostatnio zmieniony przez krzysztof 2017-11-12, 12:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|