Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
kwintesencja
Natchniony Veg weganką ja

Pomogła: 1 raz Posty: 120 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-01-11, 22:30 Szczecin
|
|
|
Czy są tu jacyś wegetarianie/weganie ze Szczecina i okolic? Chętnie bym zorganizowała jakieś spotkanko większą grupą. Niestety wśród moich znajomych niewiele takich osób, a fajnie by było pogadać z kimś, kto ma o tym jakiekolwiek pojęcie.
(ALE TO PO SESJI ! ) |
_________________ jak dorosnę zostanę marlene dietrich |
|
|
|
 |
Mekelele
Veg Dojrzały

|
Wysłany: 2011-01-12, 00:22
|
|
|
kiedyś mieszkałam w Szczecinie jak studiowałam na PAMie. Obecnie mieszkam w Derby, UK bo studiuje, ale moje miejsce zameldowania jest Świdwin Orientujesz się gdzie to jest? :> |
_________________ It's not about barriers. It's about sweat and madness!' Liam Cormier
₪ ø lll .o - ʇlnɔ ɐ sı sıɥʇ sǝʎ |
|
|
|
 |
Jenova
Veg Dojrzały

Pomogła: 1 raz Posty: 62
|
Wysłany: 2011-01-12, 03:15
|
|
|
Widzę, że ogólnie Szczecin zaczyna ożywać skoro już pada propozycja spotkania Szkoda tylko,że to już po tym jak się (raczej na dobre) stamtąd wyniosłam.
Choć jeśli zebrałoby się parę osób,to byłabym gotowa wsadzić tyłek w pociąg i wrócić w znajome strony |
|
|
|
 |
wiola
Veg nad Vegami :-)

Pomogła: 2 razy Wiek: 37 Posty: 154 Skąd: kraków
|
Wysłany: 2011-01-12, 08:26
|
|
|
o, tez kiedyś studiowałam w Szczecinie |
|
|
|
 |
kwintesencja

|
Wysłany: 2011-01-12, 08:40
|
|
|
kurde, wszyscy uciekacie stąd. w sumie się nie dziwię. gdyby nie to , że życie pokrzyżowało mi plany, to studiowałabym gdzie indziej. ale kto wie. ja jestem jak najbardziej chętna, by się spotkać. i tak, wiem gdzie jest Świdwin |
|
|
|
 |
sincerity
Veg Do Potęgi

|
Wysłany: 2011-01-12, 09:21
|
|
|
kwintesencja napisał/a: | wszyscy uciekacie stąd. w sumie się nie dziwię | Jak to nie dziwię. Nawiązując do wypowiedzi pawła w temacie o Białymstoku, gdzie podobno żyje się najlepiej, Szczecin znajduje się w ścisłej czołówce.
Kod: | W Polsce najlepszym
miastem okazał się, co może niektórych zaskoczyć, Białystok. Najwyższe noty miasto zyskało w kategoriach bezpieczeństwo i ekologia.
Na następnych miejscach uplasowały się kolejno Warszawa, Szczecin i Wrocław. |
|
_________________ Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
 |
|
|
|
 |
kwintesencja

|
Wysłany: 2011-01-12, 09:30
|
|
|
Ekologia i Warszawa?
może i dobrze się żyje,ze względów ekologicznych, ja widzę sporo uchybień. bardziej chodzi mi tu o niewykorzystany potencjał ekonomiczno-kulturowy |
|
|
|
 |
pao
Łamacz Klawiatur

Pomogła: 7 razy Wiek: 39 Posty: 300 Skąd: szczecin
|
|
|
|
 |
Madziara
Ostoja Wiedzy

|
Wysłany: 2011-01-12, 18:57
|
|
|
Szczecin jest zajebisssty! To moje zeszłoroczne odkrycie urbanistyczne Tam nawet menele są mili, a panowie robotnicy gwiżdżą podając sobie wiadro z cementem
Weganizm można spotkać na co drugiej ulicy, jeśli dobrze się przyjrzeć... Licho nie śpi!
Gorąco polecam "Spotkania z weganizmem" - wspaniała inicjatywa! W Społecznym Infopunkcie Alert, cyklicznie (co miesiąc).
Katowice pozdrawiają Szczecin! |
_________________ "Nie ma drogi prowadzącej do Pokoju - Pokój jest drogą." |
|
|
|
 |
kwintesencja

|
Wysłany: 2011-01-12, 20:52
|
|
|
no właśnie w wegetariańskim barze dorwałam dziś ulotkę i mam zamiar się tam zakręcić i pospotykać z ludźmi. Szczecin pozdrawia Katowice ! |
|
|
|
 |
pao
Łamacz Klawiatur

Pomogła: 7 razy Wiek: 39 Posty: 300 Skąd: szczecin
|
|
|
|
 |
bemka
Mały Veg

|
Wysłany: 2011-02-11, 22:13
|
|
|
Ja mieszkam w Szczecinie, choć w niedługim czasie czeka mnie przeprowadzka. Cieszę się, że jest jeszcze kilka osób i na spotkanie również jestem chętna. Pozdrawiam! |
_________________ "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oskar Wilde |
|
|
|
 |
light sensitive
Veg przez duże V What next big sky

Pomogła: 11 razy Wiek: 43 Posty: 1566 Skąd: z kąta
|
Wysłany: 2011-03-16, 23:01
|
|
|
jaka cudowna slasko-szczecinska koalicja! bedac slazaczka mieszkajaca od jakiegos czasu w zachodniopomorskim bywam w szczecinie patrze na to ze szczegolna sympatia
POzdrwaiam Katowice i Szczecin |
_________________ „Jeśli wskutek nadmiernego jedzenia utkniesz w drzwiach frontowych czyjegoś domku, będziesz zmuszony pozwolić swemu gospodarzowi używać twoich tylnych łapek zamiast wieszaka na ręczniki. Cóż, tak to bywa.” |
|
|
|
 |
ekosławek
Veg Dojrzały

|
Wysłany: 2011-03-16, 23:08
|
|
|
Byłem kiedyś w Szczecinie:) |
_________________ Oby moc, miłość, mądrość imperium natury były zawsze z nami:) |
|
|
|
 |
Tomasz Makrela
Veg przez duże V pinkg pomg

|
Wysłany: 2011-07-13, 19:39
|
|
|
Studiuję w Szczecinie. |