Mieszkanie do wynajęcia poszukiwane |
Autor |
Wiadomość |
sir_lucasso
Veg nad Vegami

|
Wysłany: 2014-01-01, 15:09 Mieszkanie do wynajęcia poszukiwane
|
|
|
Koleżanka szuka mieszkania:
Cytat: | Witam Was ! Poszukuję mieszkanie do wynajęcia w Warszawie. Mam tylko dwa wytyczne: rozsądna cena i akceptacja zwierząt. Komfort nieważny Zaznaczam, że moje zwierzaki są grzeczne, dorosłe, nie niszczą. W obecnym wynajmowanym mieszkaniu po 2 latach mieszkania z nimi nie ma żadnych szkód. Pozdrawiam. |
|
_________________ Uśmiechnij się. To nic nie kosztuje, a zmienia całkiem świat. |
|
|
|
 |
highest-mountain
Veg nad Vegami

|
Wysłany: 2014-09-07, 23:47
|
|
|
Hej,
Szukam pokoju do wynajęcia w Warszawie. Koniecznie mieszkanie przyjazne zwierzętom (w grę wchodzą 2 szczurki).
Może ktoś coś wie?
Pozdrawiam |
|
|
 |
aeroplane616
Pilny Veg

|
Wysłany: 2015-01-01, 19:10
|
|
|
Hej, czy nadal szukasz mieszkania do wynajęcia w Wawie?
Piszę w imieniu kolegi, Anglika niezbyt dobrze mówiącego po polsku.
Jest sympatycznym, pokojowo nastawionym do ludzi wegetarianinem. |
|
|
|
 |
Maciekk
świerzak
|
Wysłany: 2015-01-31, 14:57
|
|
|
Siema, żeby nie zaśmiecać dopiszę się tutaj. No więc planuję w niedalekiej przyszłości przeprowadzkę do Wawy i zaczynam rozglądać się za lokum. Poszukiwany niezbyt drogi pokój, nie musi mieć internet. Nie piję, nie palę, jestem kucharzem więc mogę coś upichcić za to;) jakby co walcie z ofertami tutyj - https://www.facebook.com/...100000448478437
Pzdr! |
|
|
|
 |
seb
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2015-07-27, 09:41
|
|
|
w razie jakby ktoś miał pokój do wynajęcia poproszę o cynę
ew. jeśli szukasz pokoju, daj znać to też od innej strony się spojrzy przy przeglądaniu ofert |
|
|
|
 |
Surri
Żona Admina Pizdata

Pomogła: 78 razy Wiek: 34 Posty: 11316 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2015-07-27, 11:58
|
|
|
https://m.facebook.com/groups/1187212911305967
Daj znać czy wejdziesz niezalogowany, jeśli nie to w domu zrobię Ci kopypastę.
[ Dodano: 2015-07-27, 13:00 ]
A zresztą
Współdzielenie pokoju
Miejsce w Pokoju 2osobowym wolne od zaraz. Cena wynajmu 475 zł +co 2 miesiąc 56zł opłaty za zużycie energii oraz 30 zł za korzystanie z internetu oraz kablówki. Dodatkowo do pokoju przynależy duży balkon. Kuchnia wyposażona. Okolica spokojna, dobry dojazd do centrum, liczne sklepy w pobliżu. Ja jestem osobą pracującą po studiach, dbam o porządek i tego samego oczekuję od współlokatorki. W drugim pokoju mieszka pracujący chłopak mówiący wyłącznie po angielsku więc dodatkowo można podszkolić język . Mieszkanie bez właściciela i kaucja nie jest wymagana.
Kontakt przez fb lub pod nr tel. 783490901
[ Dodano: 2015-07-27, 13:01 ]
I takie
http://olx.pl/i2/oferta/w...D3-IDaYBxb.html
[ Dodano: 2015-07-27, 13:03 ]
Tu mogę w Twoim imieniu napisać jakby co
Hej.
Mam wolny pokój do wynajęcia. Wymiary: ok. 2m x 2,5 - 3m. Jest łóżko, biurko, wielka szafa i półki ścienne. Mamy lodówkę i kuchnię gazowo - elektryczną, nową pralkę
W drugim pokoju mieszkam ja, ale dużo czasu tam nie spędzam. Pracuję, po pracy zazwyczaj wpadam na chwilę i uciekam
Gdzie? przy Pl. Starynkiewicza, Warszawa; 4. piętro (jest winda)
Od kiedy? od 01. sierpnia
Za ile? 600zł czynsz + 34zł internet (wifi, UPC) + gaz i prąd wg liczników (wychodzi ok. 30zł/mies.)
Minusy: mieszkanie przechodnie - przez nasz przedpokój przechodzą sąsiedzi do swojego mieszkania (przedpokój jest jedyną przestrzenią wspólną). Sąsiedzi: starsza para z pieskiem, raczej nieuciążliwi i nieupierdliwi
Właściciele też są w porządku.
Zdjęć niestety nie posiadam, ale możemy się umówić na zwiedzanie i poznanie |
_________________ Śpieszmy się kochać mężczyzn oni tak szybko tyją!
Połykaj z Surri
 |
|
|
|
 |
seb
Veg przez duże V

|
Wysłany: 2015-07-27, 12:31
|
|
|
<3 Dzia pszepotfornie wielkie Takich pomocnych ludzioveguf naród potrzebuje
Jedno z ogłoszeń widziałem, nawet miałem odpowiadać na nie, ale gumtree się wysypało i jak na razie nadal mają errora
Ogólnie to przegląd robię czilautowy - jak kierunki dobre to wszystko samo się zgra, c'nie? |
|
|
|
 |
Olkaba
Mały Veg

|
Wysłany: 2015-08-01, 15:44 Pokój/kawalerka do wynajęcia
|
|
|
Weganka, lubiąca porządek, i jej schroniskowy pies - Freddie Mercury, szukają pokoju lub kawalerki do wynajęcia od listopada/grudnia 2015. Najchętniej blisko metra
Jeśli ktoś coś słyszał, to będę wdzięczna za informację |
|
|
|
 |
Miluszka
Pilny Veg

|
Wysłany: 2015-08-31, 14:48
|
|
|
Hej Jest tu ktoś rozglądający się za lokum? Od października chciałabym się przeprowadzić. Chętnie bym znalazła jedną lub kilka osób do wspólnego wynajęcia mieszkania. Lubię małe przestrzenie, zaklepuję najmniejszy pokoik! Zależy mi na lokum w miarę ogarniętym (żebym się nie brzydziła brać prysznica) i może bez nadmiernego PRL w umeblowaniu. Ale nie potrzebne mi luksusy, cenię sobie przystępną cenę
Zwierzęta BARDZO mile widziane
[ Dodano: 2015-08-31, 16:00 ]
Ah no i wiadomo - Warszawa |
_________________ Mój post powitalny, czyli troszkę o mnie |
Ostatnio zmieniony przez Miluszka 2015-08-31, 14:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
majake
świerzak
|
Wysłany: 2015-09-04, 12:55
|
|
|
Hej :3
Kto z Was jest chętny na znalezienie wspólnego mieszkania?
Ja potrzebuję swojego kąta od października i myślę, że super by było w więcej wege-osób. Możemy czegoś razem poszukać i wynająć całe mieszkanie ^^
Maja |
Ostatnio zmieniony przez majake 2015-09-04, 12:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|