Zlot? |
Autor |
Wiadomość |
pawel.
Ban!

|
Wysłany: 2014-10-05, 15:35 Zlot?
|
|
|
Tak myslac raz o tym co powiedzial Tekila ze nie byl w anglii, wpadlem na pomysl. Co Wy na to zeby zorganizowac nasteny zlot wegetajan w Londynie? Czyli to by bylo poza granicami kraju- wedrowy tak to nazwijmy.
Oto jak mysle.
Ja teraz bede ciezko pracowal w fabrce czekolady przez 2 miesiace, potem lece do US. Turz przed wylotem bede mial 2 tygdnie wolnego. Mam kawalerke, wiec nie wiem ile osob by tam weszlo, ale powiedzmy maksymalnie w porwach do 10. Zalezy jakie oczekujecie warnki, bo dla mnie to aby byl dach nad glowa i codzinny prysznic i jestem szczesiwy.
Ewentualnie obok jest tani hostel, mozna by tez poprsic paru znajmych o przenocowanie kogos gdyby bylo za duzo osob.
Do atrakcji mozna by dodac tak;
-moge oporwadzic po kilku muzeach co tu znam i lubie (wiekszosc muzeow jest gratis)
- po kilku ciekawych dzielnicach z ktrych kazda ma swoj wlasny urok (np dzielnice artystyczne)
- jest okolo 200 restracji wegheatjanskich w LOndynie (w tym 100 weganskich)
-Dla osob zainterswanych mozna zrobci wycieczke do pobiskiej swiatyni Buddyjskiej, Krysznowskiej lub Sikhowej gdzie daja darmowe obiady wege
-Dla osob pijacych mozna pojsc wieczrem do Pubu.
Gdybym pracowal i nie mogkl oprwadzic moge wyposazyc wege ludzi w mapki londynu z jakimis wskazwkami co mozna zoabczyc, czy jakies podstawy typu Big ben, Tamiza czy London Brige itp
Tak sobie mysle ze taki zlot mogby trfac np ze 3 dni.
Koszty;
- jesli sie kupi bilet wczesiej , mozna przleciec w obie strony za ok 100zl. (bagaz tylko podreczny)
-podroze po miescie (pomoge zalatwic karte miejscka - oyster card)
Nie wiem.
Narazie taka tylko mysl. Tak wstepnie. Mysle ze to by moglo byc za okolo 2 miesiace gdzies czyli w okolicach jesieni. Nie wiem czy ktos by refelektowal bo to jednak nie w POlsce a tam wiekszosc wege ludzi mieszka.
Ale jak cos dajcie znac. |
_________________ "Nowoczesny człowiek żyje w iluzji, że wie, czego pragnie – gdy tymczasem pragnie dokładnie tego, czego się od niego oczekuje, że będzie pragnął."
Erich Fromm |
|
|
|
 |
Tequilla
Veg Do Potęgi wujek dobra rata

|
Wysłany: 2014-10-05, 16:10 Re: Zlot?
|
|
|
pawel. napisał/a: | Tak myslac raz o tym co powiedzial Tekila ze nie byl w anglii. |
Błąd w pierwszym zdaniu. W Anglii byłem 2 lata, nie byłem tylko na dłużej w Londynie Ale pomysł ciekawy |
_________________ rzułta rzaba rzarła rzur
cat bless you
 |
|
|
|
 |
szynka-szynka
Veg Do Potęgi

Pomogła: 79 razy Wiek: 24 Posty: 2342 Skąd: blabla
|
Wysłany: 2014-10-06, 03:50
|
|
|
 |
|
|
|
 |
vendea
Natchniony Veg chtoniczka

Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Posty: 145 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2014-10-06, 05:38
|
|
|
szynka-szynka, nie jesteś sama! |
_________________ Elf w kuchni
Elf w kuchni na facebook'u
Ziemia jest matką wszystkich ludzi i wszyscy ludzie powinni mieć te same do niej prawa. |
|
|
|
 |
pawel.
Ban!

|
Wysłany: 2014-10-06, 14:45
|
|
|
Dziekuje za Wasze wypowiedzi i opinie.
Czyli puki co mamy 2 osoby przeciw i 1 uznajmy za neutralna (Tekila)
Tak jak mniemam, wybaczcie to zazwczaj jest tak ze na kazda osobe ktora pisze, przypada z 5 ktore nie pisza choc zgadzaja sie z piszacymi. Wiec na dedukacje mamy 10 przeciw i 5 neutralnych:)
Jednak ogolnie mysle ze fajnie ze szczrze piszecie, bo szczrosc to dobra rzecz a i emocje trzeba uzewnatrznac. No a z drugiej strony na tym tle nawet opinia Tekili neutralna jest nadzwczaj poztywna:) Za to tez wiec dziekuje tym bardziej.
Puki co wiec pozdrwiam i dzieki za Wasze wypowdzi |
_________________ "Nowoczesny człowiek żyje w iluzji, że wie, czego pragnie – gdy tymczasem pragnie dokładnie tego, czego się od niego oczekuje, że będzie pragnął."
Erich Fromm |
|
|
|
 |
Krowa
Veg Do Potęgi krowa

Pomogła: 17 razy Wiek: 35 Posty: 2348 Skąd: KRK
|
|
|
|
 |
Surri
Żona Admina Pizdata

Pomogła: 78 razy Wiek: 34 Posty: 11316 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2014-10-07, 09:32
|
|
|
Pawel, podejmujesz się organizacji?
Dawaj termin i konkrety to się pomyśli.
Niezależnie od tego planujemy z taffitem ogarnąć zlot w ojczyźnie (lato 2015) |
_________________ Śpieszmy się kochać mężczyzn oni tak szybko tyją!
Połykaj z Surri
 |
|
|
|
 |
pawel.
Ban!

|
Wysłany: 2014-10-24, 23:32
|
|
|
Wydaje mi sie ze musze odwolac niedoszly zlot. Z wielu powodow o ktorych nie wiem czy pisac. Tak czy siak lub przesnac w czasie. Chyba ze ktos chce wpasc teraz tak na szybko na Haolin to zapraszam. TAk raz dwa. Ugoszcze jakmoge. Ale ogolnie to pare spraw itp. |
Erich Fromm |
|
|
|
 |
|